Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано Грантові Угоди про співпрацю
2015-11-24

ГО "Діємо разом" (СПШ №1), ГО "Оленчина родина"(ДНЗ №2) та ОСББ "Прогрес" підписали  грантові угоди з  проектом ЄС/ПРООН. Офіційні документи головам цих об'єднань передав міський голова Сергій Соломаха. Завдяки інвестиціям у першій школі частково вдалося вирішити питання енергозбереження – замінити 50 вікон, у садочку облаштувати ще одну кімнату, а мешканці ОСББ "Прогрес" на вул. Кашинського, 10, відремонтували дах.

Мер міста поспілкувався з головами ОСББ та громадських організацій, поцікавився ходом ремонтних робіт, проблемними питаннями та подякував керівникам об'єднань за активність. Сергій Соломаха нагадав, що завдяки проекту, який зайшов у Миргород торік, залучено 3 млн.грн. інвестицій. 6 ОСББ і два освітні заклади змогли використати грантові кошти  та гроші з міського бюджету на капітальні ремонти.

У Миргороді триває третя фаза спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об'єднаних Націй "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".  Проект    продовжить свою співпрацю з містом і в 2016 році. Тому співвласники мають змогу долучитися до ініціативи та отримати кошти на вирішення нагальних проблем, створивши об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]