Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесійного засідання
2017-02-21

21 лютого проведено засідання двох депутатських профільних комісій. Зокрема, комісія з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів досить активно і жваво обговорювала тему співробітництва щодо розробки та реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2021 роки. З даного питання доповідала начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб.

У 2016 році у співпраці з міжнародним проектом ПРОМІС розпочато роботу над розробкою Стратегії розвитку Миргорода. Документ передбачає розвиток територіальної громади з урахуванням міжмуніципальної співпраці. Активно депутати працювали з регламентом роботи сесії. Почалося конструктивне обговорення регламенту роботи сесії. Остаточний варіант оновленого документа планують винести на затвердження наступного пленарного засідання.

На засіданні бюджетної комісії було детально обговорено питання, що стосуються змін у фінансуванні  цільових програм, таких як "Капітальний ремонт житлового фонду на 2017 рік», "Будівництво, реконструкція та модернізація об’єктів інфраструктури міста на 2017-2021 роки, "Ремонт дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою Миргорода". Було розглянуто і низку інших питань, пов"язаних із фінансуванням з міського бюджету.

Засідання комісій проходило в рамках організації роботи пленарного засідання, яке відбудеться 27 лютого.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]