Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до 42-ї сесії: робота депутатської комісії з питань освіти
2018-12-13

У рамках підготовки 42-ї сесії міської ради проходять засідання депутатських комісій. На засіданні комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту, що відбулося 12 грудня, було детально опрацьовано всі підготовлені проектні рішення. А таких - більше десяти. У ході роботи докладно було обговорено питання підвозу учнів з мікрорайонів в контексті затвердження Комплексної програми розвитку освіти міста на 2016 – 2020 роки.

Питання "шкільного" автобусу не вперше порушують депутати на комісійних засіданнях. Всі діти шкільного віку мають рівні права на організований підвіз до школи. Нині відбувається підвіз не з усіх мікрорайонів. Тому після широкого обговорення, депутати доручили керівникам профільних відділів знайти оптимальне вирішення цієї проблеми з урахуванням єдиного підходу до підвезення школярів зі всіх мікрорайонів. Також комісія надала свої рекомендації та доручила зробити відповідні розрахунки.

Оскільки всі питання, підготовлені до затвердження на чергову сесії, стосувалися забезпечення галузевих напрямків та фінансових обрахунків, передбачених на виконання цільових програм, кожне рішення депутати обговорювали досить ретельно

У порядку інформування депутати заслухали звіт про виконання плану роботи міської ради за 2018 рік та затвердження плану роботи міської ради на 2019 рік; про підсумки економічного і соціального розвитку у 2018 році та затвердження Програми економічного і соціально розвитку міста Миргорода на 2019 рік/

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]