Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до 41-ї сесії міської ради
2018-11-14

У рамках підготовки 41-ї  сесії міської ради, 13 листопада, було організовано роботу двох профільних комісій: регламентної та земельної. На порядку денному постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів обговорили такі питання: підготовка пропозицій до регламенту міської ради про порядок виступів на засіданнях сесій депутатів різних рівнів та їх помічників, питання доцільності утворення постійної комісії міської ради з питань охорони здоров'я, охорони навколишнього середовища, курортної сфери, депутатські запити та звернення.

Зокрема, під час обговорення змін до регламенту, дискусія точилася щодо  порядку виступу на засіданнях депутатів різних рівнів та їх помічників. Роз'яснення надавав начальник юридичного відділу Олександр Федрунов. Він пояснив, що відповідно до чинного регламенту, 30 хвилин (з регламентом по 3 хвилини) відводиться громадянам для виголошення заяв та звернень з винятково актуальних питань, які не потребують прийняття рішень. Таке право надається в кінці сесії. Зміни, які озвучували члени профільної комісії, передбачають, зокрема, надання такого права перед початком розгляду питань порядку денного. Після докладного обговорення, профільна комісія доручили юридичному відділу опрацювати пропозиції та розглянути їх на наступному засіданні комісії.

Також широко було обговорено депутатський запит Андрія Сіряка щодо розміщення амбулаторії сімейної медицини в будинку №22/5 по вул.Старосвітській. Суть звернення полягає в стурбованості жителів про власне здоров'я через роботу амбулаторії. З даного питання інформував заступник міського голови Борис Баришполець. Профільний заступник запевнив, що при реконструкції приміщення дотримані всі будівельні та санітарні норми. В приміщенні не буде шкідливого для здоров'я обладнання. В амбулаторії буде  облаштовано сучасну вентиляційну систему.

Не менше уваги приділили депутати і обговоренню питання щодо доцільності утворення постійної комісії міської ради з питань охорони здоров'я, охорони навколишнього середовища, курортної сфери та стану виконання депутатських запитів і звернень у міжсесійний період.

У другій половині дня відбулося засідання постійної комісії з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів. Проект рішення Про затвердження у новій редакції Програми приватизації об'єктів комунальної власності міста, Переліку об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018 році та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об'єктів малої приватизації доповідав начальник відділу ВЖКГ Михайло Коркішко. Підготовлені проектні рішення з питань земельних відносин озвучили начальник земельного відділу Тетяна Зелінська та юрист цього відділу Руслан Лисенко. Обговорені рішення стосувалися припинення договорів оренди земельних ділянок та прав постійного користування земельними ділянками; поновлення договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок; надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою та відмову у наданні; затвердження та погодження документацій із землеустрою;  надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки; продажу земельних ділянок; припинення та поновлення з громадянами договорів оренди;  надання дозволів на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки, які перебувають у користуванні громадян; надання громадянам дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; відмови громадянам у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок;  затвердження громадянам документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

Після детального обговорення кожного питання проекти рішень винесли на розгляд сесії, яка відбудеться 21 листопада.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]