Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перший тренінг з впровадження проектів НКПВУ
2019-10-17

Два миргородські об'єкти буде реконструйовано за кошти Європейського Інвестиційного Банку через Надзвичайну кредитну програму для відновлення України (НКПВУ). Це будівля центру естетичного виховання та стара будівля 1-ї школи під школу мистецтв. 55 млн. грн. необхідно для реконструкції цих двох об'єктів. 41 млн.грн. отримає Миргородська міська рада безповоротних коштів від держави, яка позичила  кошти ці у банку і буде повертати кредит і платити відсотки.

Вимоги у міжнародного проекту високі, в тому числі дотримання екологічних та соціальних стандартів. Про всі важливі аспекти впровадження проектів НКПВУ йшлося  на першому тренінгу з впровадження проектів Програми. Учасниками заходу від Миргорода були представники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту та відділу капітального будівництва. У рамках заходу розглянули фінансові, закупівельні та технічні аспекти Програми. Також учасники дізналися про основні вимоги ЄІБ до соціального менеджменту при реалізації проектів.

Довідково: Миргород уже підписав Угоди про передачу коштів з міністерствами, розроблено та затверджено програми. Нині оголошено тендер на реконструкцію школи мистецтв.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]