Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перший молодіжний форум Миргородської територіальної громади "Сусіди"
2021-02-22

Об'єднати не на папері, а в дійсності згуртувати молодь новоствореної Миргородської територіальної громади – таку мету перед собою ставили організатори молодіжного форуму "Сусіди", який відбувся 20 лютого в приміщенні "Гончаренко центр education and culture".

Участь в заході взяли 25 "сусідів" з міста Миргород та прилеглих сіл: Білики, Зубівка, Хомутець, Малинівка, Шахворостівка, Дібрівка, Гаркушинці, Петрівці, Мальці, Слобідка, Трудолюб. Впродовж 6 годин інтенсивної роботи учасники знайомилися, ділилися інформацією про свої населені пункти, обговорювали спільні проблеми та можливі шляхи їх вирішення, дізнавалися про грантові програми, обміни та стажування, а також вчилися оформлювати міні-проєкти для розвитку своєї громади.

Багатьох представників сіл хвилювало питання поліпшення матеріальної бази сільських клубів та бібліотек, облаштування місць, де молодь зможе якісно проводити своє дозвілля, а також покращення спортивної бази для тренувань та гри у футбол, волейбол та інші ігрові види спорту. В кожному населеному пункті учасники визначили місця, які зараз є занедбаними, але в перспективі могли б перетворитися на цікаві та комфортні місця для відпочинку та розвитку місцевої молоді.

Організатори заходу підготували для учасників робочі зошити з розгорнутою інформацією про Миргородську територіальну громаду, можливості співпраці з міською радою та місцевими молодіжними організаціями. Окрім цього, детально розповіли молоді про місцеві грантові конкурси ("Місто активних громадян", Громадський бюджет"), ініціативу ЮНІСЕФ "Громада, дружня до дітей та молоді", а також про корисні онлайн-платформи для саморозвитку.

Молодіжний форум "Сусіди" є частиною більш масштабного проекту з соціального згуртування молоді Миргородської МТГ, авторами якої стали випускниці програми "Молодь змінить Україну. Полтавщина" – Ірина Чупайда та Вікторія Козлова. Проект передбачає  низку заходів, спрямований на активізацію молодіжної політики в регіоні та налагодження співпраці місцевої влади з молоддю громади. Ідея реалізації цього проекту була підтримана та профінансована  Фондом родини Богдана Гаврилишина. До реалізації проекту долучилися МММГО "За нами майбутнє", відділ молоді і спорту Миргородської міської ради. Робота в цьому напрямку продовжується!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]