Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перша робоча зустріч за проєктом EXITE (Horizon 2020) в рамках впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки
2021-04-06

У Миргородській міській територіальній громаді відбулася перша робоча зустріч за проєктом EXITE (Horizon 2020) в рамках впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки (ЄЕВ). У зустрічі взяли участь виконавчий директор Асоціації енергоефективні міста України, керівник Національного офісу ЄЕВ в Україні Святослав Павлюк, експертка Європейської Енергетичної Відзнаки Тетяна Зятікова, радник з питань енергоефективності Асоціації енергоефективних міст України Сергій Кошарук, заступник виконавчого директора, Консультант ЄЕВ Мар'яна Приступа, заступник керівника Національного офісу ЄЕВ в Україні Віталій Волков.

Експерти проєкту разом з Олександром Гуржієм, секретарем Миргородської міської ради, представниками відділів міської ради та комунальних підприємств обговорили перші кроки по впровадженню в громаді ЄЕВ. Тетяна Зятікова, яка є консультантом ЄЕВ для нашої громади, запропонувала створити Координаційну та Робочу групи з впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки. Тому на засіданні було визначено, представники яких відділів, управлінь та комунальних підприємств будуть включені до їх складу.

Координаційна та Робоча групи проєкту будуть працювати над розробкою операційного плану дій Європейської Енергетичної Відзнаки, який включатиме шість секторів діяльності в рамках муніципальної енергетичної та кліматичної політики Миргородської міської територіальної громади:

  1. Розвиток та територіальне планування;
  2. Муніципальні будівлі та споруди;
  3. Постачання та утилізація;
  4. Мобільність;
  5. Внутрішня організація;
  6. Комунікація та співпраця.

Довідково: Європейська Енергетична Відзнака (ЄЕВ) – це система управління якістю та сертифікації для муніципалітетів і регіонів. Вона допомагає органам місцевої влади впроваджувати підходи міждисциплінарного планування та заходи енергетичної та кліматичної політики. Миргородська міська територіальна громада 12 березня 2021 року (рішення сесії Миргородської міської ради від 12 березня 2021 року № 137) офіційно приєдналася до Європейської Енергетичної Відзнаки.  

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]