Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможці "Осіннього золота"
2016-09-12

Традиційно другої суботи вересня, на Батьківщині Заслуженого діяча мистецтв, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, поета-пісняра Дмитра Луценка у селі Березова Рудка Пирятинського району полтавці вшановують пам’ять свого видатного земляка. З кожним роком музично-пісенне дійство розширює географію учасників, а обласне мистецьке свято впевнено переростає у Всеукраїнське Пісенні дуети, тріо, квартети, фольклорні колективи, хори, композитори, поети та виконавці з різних куточків України уже в 26 -те зібралися на Пирятинщині аби вшанувати пам’ять автора пісень, які по праву вважають народними.

У рамках пісенно-мистецького свята відбувся обласний конкурс на краще виконання пісень на слова поета та нагородження лауреатів літературно-мистецької премії ім. Д.О. Луценка «Осіннє золото», якою відзначають поетів, композиторів та виконавців за примноження національних пісенних традицій, а також святковий концерт. Цьогоріч у числі переможців є колективи з Миргорода: народний пісенний ансамбль «Обереги» міського будинку культури та народний гурт «Мальви» ПК курорту "Миргород" посіли перше місце, а тріо у складі: І. Карач, В Балацької та Н. Кирилюк - друге. Вітаємо миргородських артистів за збереження і популяризацію української пісні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]