Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможці конкурсу енергоефективних проектів (MO.GE.DI.CO)
2019-04-04

Два ОСББ "Сорочинський шлях" та "П.Мирного-14" отримають співфінансування з міського бюджету  на проведення енергоефективних заходів за Програмою підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019–2022 роки у співпраці з проектом (MO.GE.DI.CO). Про це повідомив на засіданні Конкурсної комісії з питань відбору енергоефективних проектів її голова, перший заступник міського голови Сергій Швайка.

Відповідно до рішення 42 сесії міської ради сьомого скликання від 21 грудня 2018 року № 292 затверджено Програму підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019–2022 роки. Програмою передбачені заходи, одним з яких є фінансування проектів-переможців конкурсу енергоефективних проектів ОСББ у тепловому районі на виконання Проекту ЄС (MO.GE.DI.CO). Конкурс проводився серед 26 будинків, які підключені та будуть підключені під час реалізації Проекту MO.GE.DI.CO до котельні по вул. Прорізній, 4-А. Проектом передбачено створення мінімум трьох ОСББ у обраному тепловому районі та виконання енергоефективних заходів мінімум в одному з цих ОСББ. З міського бюджету переможці Конкурсу можуть отримати 50% вартості ремонтних робіт, але не більше, ніж 500 тис.грн. на один багатоквартирний будинок. Бюджет конкурсу становить 1 млн.грн.

Нагадаємо,  що конкурс для ОСББ проводився з 15 січня по 29 березня 2019 року відповідно до розпорядження міського голови від 04 січня 2019 року № 2-р. Для участі в конкурсі енергоефективних проектів (MO.GE.DI.CO) за відповідний період надійшло дві заявки від голів ОСББ "Сорочинський шлях" та "П.Мирного-14". Загальна вартість заявки від ОСББ "Сорочинський шлях" складає 310000,00 грн. Загальна вартість заявки від ОСББ "П.Мирного-14" – 1000000,00 грн. Своєю заявкою ОСББ "Сорочинський шлях" передбачає роботи по встановленню індивідуального теплового пункту, заявка по ОСББ "П.Мирного-14" включає встановлення індивідуального теплового пункту та заміну внутрішньобудинкових інженерних мереж. Ці заяви і стали переможцями Конкурсу.

Сергій Швайка зауважив, що встановлення індивідуальних теплових пунктів – це перший крок до енергозбереження. Потрібно надалі не зупинятися і проводити утеплення будинків, замінювати вікна, двері тощо. Тільки шляхом комплексної термомодернізації будинку можна досягти значних результатів економії енергоресурсів. Наголосив на тому, що відповідно п.14 Умов проведення Конкурсу ОСББ здійснюють замовлення проектно-кошторисної документації, яка оплачується за кошти ОСББ та зараховується як співфінансування енергоефективного проекту. Перед тим, як головний розпорядник бюджетних коштів внесе відповідні зміни до Програми підтримки об'єднань багатоквартирних будинків на 2019 – 2022 роки буде проведено ще одне засідання конкурсної комісії, на якому буде розглянута ПКД.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]