Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переймали досвід миргородців
2016-05-13

Напрацювання миргородців у різних сферах життєдільності приїхали переймати представники Гадяцьких органів місцевого самоврядування. 13 травня у залі засідань міської ради відбулася зустріч службовців.

Гостей з Гадяччини привітав міський голова Сергій Соломаха, його  перший заступник Сергій Швайка, керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Ніктіченко. Вони розповіли про те, чим живе місто, та які нагальні проблеми має.

Працівники різних відділів Гадяцької райдержадміністрації цікавилися досвідом Миргорода  по залученню позабюджетних коштів, написанням проектів, інтерактивними електронними програмами, новітніми підходами в системі освіти, культурним життям миргородців.

На всі ці запитання відповідали фахівці управлінь і відділів міської ради. Начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик презентувала співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями. З роботою програми "Відкрите місто" ознайомив начальник відділу інформаційного забезпечення Віталій Логвин. Про  новітні підходи в освіті розповіла  начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. А начальник відділу культури і туризму Лариса Педченко розказала  про культурне життя миргородців. Не оминули гості увагою роботу комунальних підприємств, ремонт доріг, створення ОСББ та інші питання.

У програмі навчального візиту також було заплановано відвідування об"єктів, на яких упроваджують енергоефективні заходи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]