Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Парк імені лейтенанта Димченка, льотчика-героя - відновлено!
2016-10-24

У  мікрорайоні "Авіамістечко" відбулося офіційне відкриття парку після його відновлення. З певних причин парк став непрохідними хащами і ось знову між його деревами вільно прогулюються мешканці будинків, діти мають можливість розважатись на ігровому майданчику, спортивному обладнанні чи футбольному полі.

На урочистості, які організували 22 жовтня, прибув міський голова Сергій Соломаха. Він привітав присутніх із приємною подією та висловив надію на те, що тепер парк буде належним чином доглянутий. Також Сергій Павлович вручив грамоти і подяки міської ради кільком головам будинкових комітетів та мешканцям, які взяли найактивнішу участь у заходах по благоустрою, а ще пригостив дітвору солодкими подарунками. Подяку міської ради також отримав начальник КП «Спецкомунтранс» Оніщенко Олександр Володимирович, який безпосередньо брав участь у вивезенні гілля та сміття з парку. Депутат міської ради Хачатрян Хачатур Рафікович, якому і належить ініціатива відновлення парку, висловив подяку міському голові за виділені кошти на придбання дитячого та спортивного обладнання, а також раді мікрорайону на чолі з Олександром Марченком за організацію робіт у парку.

За традицією міський голова разом з депутатами міської ради Хачатряном Х.Р. та Казиміровою О.Л. поряд з центральною алеєю посадив яблуню і грушу. А тим часом, на футбольному полі хлопчики ганяли м'яча, змагались, хто більше раз підніме гирю. Звучала музика і лунали пісні, за що рада мікрорайону «Промисловий» та мешканці авіамістечка щиро вдячні начальнику  відділу культури Педченко Л.М. та учасникам концертної програми. Завершилося свято частуванням польовою кашею.

Приємно тепер спостерігати, як молоді мами з дітками в колясочках прогулюються по парку, дихають свіжим повітрям. Адже ми, старше покоління, повинні подбати про те, щоб ці немовлята росли в доглянутому і охайному довкіллі.

Секретар ради мікрорайону «Промисловий» Д.Є.Терещенко

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]