Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Парад візочків"
2018-09-17

Уже вдруге веселі малюки та чемні батьки міста Миргород збираються позмагатись у кращих ідеях оформлення та дизайну дитячих засобів пересування. 16 вересня на центральній площі міста відбувся парад дитячих візочків, присвячений Дню міста. Незважаючи на складні погодні умови у параді взяло участь 9 сімей зі своїми малюками. Кожна мама та тато змогли втілили в життя всі творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка – звичайного дитячого візка.

Компетентне журі у складі: С.М. Добряк , О.В. Пирогової, А.Г. Ярошенко вибрали переможців, а також для заохочення фантазії та творчості учасників, визначили різноманітні номінації, щоб якомога більше учасників отримали цінні призи та подарунки.

Цього року переможцями стали креативні та творчі сім’ї: Грановських (I місце), Ревенчук (II місце), Голощепових  (III місце), приз глядацьких симпатій дістався родині Глушко.

Головні переможці отримали грамоти, призи від Миргородської міської ради, сертифікати на відвідування кафе від закладів «Аркадія» та «Полтавські галушки» та сімейну фотосесію від фотогуртка «Миргород». Найменша учасниця параду Ревенчук Соня, яка приїхала на парад зі своєю прикрашеним дитячим візочком, отримала заохочувальний приз та запрошення від «Wizоria» на відвідування кінотеатру разом з мамою, татом та сестричкою.

Всіх присутніх гостей та учасників параду вітали вихованці ДМШ: Я. Правденко, П.Чех, В.Величко, Е.Дишлева, В.Полянська, гурти «Art Skay» та «Ельві».

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]