Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Осінні канікули в школах Миргорода розпочнуться 15 жовтня
2020-10-09

9 жовтня міський голова Сергій Соломаха провів  засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС. Обговорювалося два питання: про епідемічну ситуацію і дотримання карантину з метою запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19 та про роботу закладів загальної середньої освіти міста.

Враховуючи значну кількість захворівших миргородців на коронавірусну інфекцію загалом та в навчальних закладах міста зокрема, на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС вирішили:

  • заборонити групові заняття спортивного, культурного, розвивального напрямків для дітей у закладах позашкільної освіти та інших закладах незалежно від форм власності та підпорядкування з 12 жовтня 2020 року (до 02.11.20 року),
  • рекомендувати 12-13 жовтня 2020 року дистанційну форму навчання для учнів Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 ім. І.А. Зубковського;
  • рекомендувати закладам загальної середньої освіти перенести дату осінніх канікул і провести їх  з 15.10 по 30.10.2020 р.

Також на комісії було  обговорено ситуацію із амбулаторним та стаціонарним лікуванням хворих. Наголошено на проведенні посиленої роз'яснювальної роботи серед населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали інформації щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів під час погіршення епідемічної ситуації.

 Станом на 9 жовтня у Миргороді від початку карантину діагностували 165 лабораторно підтверджених  випадків COVID-19. За останню добу – 9. Одужали від COVID-19 з початку реєстрації 49 захворілих, продовжують лікування 115 осіб. Померла від COVID-19 одна особа. 

 Невтішна статистика  захворювання на COVID-19 за добу - це не просто цифри, це людські життя, які опинилися під загрозою. Тому закликаємо всіх  дотримуватися правил карантину, слідкувати за власною гігієною, тримати дистанцію і не наражати на небезпеку себе та оточуючих!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]