Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Осінь – не привід сумувати! Осінь – привід носити шарфик!
2019-11-18

Щоб виглядати найкрасивішою в осінню холодну пору, кожній жінці треба мати гарний настрій і стильну хустинку або шарф. Гарно пов’язана хустинка додає краси жінці. Це може бути як аксесуар, так і практична річ - захист від холоду. Різноманітні шарфики настільки прижилися у нас, що наші красуні не уявляють свого життя без них. У рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради провів захід для панянок Університету III віку на тему: «Осінь – не привід сумувати! Осінь – привід носити шарфик».

Фахівець із соціальної роботи Людмила Олександрівна Булатова розповіла історію виникнення хустки та показала, як елегантно і стильно зав’язати палантин, хустинку або шарф. Слухачів Університету III віку дуже зацікавили різні способи зав’язування та носіння хустинок і кожна панянка спробувала себе в різних образах і побачила іншу себе.

Працівники ЦСССДМ на майстер- класі довели, що із сучасною хусткою запросто можна робити дива. Наприкінці заходу, за традицією, підопічних Територіального центру пригощали чаєм та солодощами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]