Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ОСББ "Миргородська калина - 2016" отримає грантові кошти на ремонт даху
2016-08-23

23 серпня за участі міського голови Сергія Соломахи відбулося урочисте підписання грантової угоди між Проектом ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" та ОСББ "Миргородська калина - 2016". За словами голови цього ОСББ Василя Приліпи, грантові кошти від проекту спрямують на ремонт даху.

Обласний координатор проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III" Галина Бут нагадала, що у рамках реалізації європейської ініціативи в Миргороді 12 ОСББ стали партнерами проекту. У 2015 році шість ОСББ підписали Угоди про співпрацю і в цьому році шість ОСББ отримали можливість отримати кошти та спрямувати їх на модернізацію житлового фонду своїх багатоповерхівок. Всього у 2016 році на ці потреби виділено 1, 9 млн.грн. В середньому кожен будинок за умовами європейського проекту  вносив п'ять відсотків у загальну суму, ще 45% виділяли з міського бюджету, 50% - надавав Проект. Як зазначив міський голова Сергій Соломаха, участь у європейському проекті і механізм співфінансування забезпечили мінімальну дольову участь мешканців у капітальних ремонтах своїх помешкань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]