Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Організація громадських робіт на територіях сільських рад
2019-03-27

Ярмаківська земля на Миргородщині здавна славиться працьовитими  жителями і первозданним природним ландшафтом. На території Ярмаківської сільської ради розміщений ландшафтний заказник місцевого значення «Ярмаківський», який був оголошений рішенням десятої сесії Полтавської обласної ради народних депутатів п'ятого скликання від 6 вересня 2007 року. 

Заказник являє собою цінний природний комплекс, що включає в себе луки і ділянки з багатою природною рослинністю. Метою створення заказника є подальше поліпшення заповідної справи в Полтавській області, збереження цінних природнихландшафтних комплексів, об'єктів тваринного і рослинного світу.
      Збереженням природних ресурсів, благоустроєм території і роботою соціального значення опікується сільський голова Ярмаківської сільської ради Носенко Світлана Іванівна. З головою  і спеціалістами сільської ради, 26 березня 2019 року, відбулася робоча зустріч директора Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ Соломахи Ірини Іванівни. Обговорювалися питання організації і проведення громадських робіт на території  Ярмаківської СР із залученням зареєстрованих безробітних та спільним фінансуванням:  коштів місцевого бюджету і Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Адже участь безробітних громадян у громадських роботах сприяє їм у соціальній і трудовій адаптації, дає можливість покращити фінансове положення. Часто, після участі в громадських роботах за направленням центру зайнятості, безробітні громадяни швидше працевлаштовуються на  постійну роботу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]