Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Олімпійські ігри в МСШ №5
2015-09-22

Миргород - місто спортивне. Фізкультура і спорт у нашому житті відіграють серйозне і вагоме значення. Це сила і здоров'я нації.  Із давніх-давен люди захоплювалися спортом. Ще в Стародавній Греції проводилися Олімпійські ігри, які беруть свій відлік із 776 р. до н. е. Під час ігор дотримувалися священного миру. Будь-які військові конфлікти та сутички в регіоні, де відбувалися Олімпійські ігри, заборонялися.

Зараз кожен розуміє, що заняття спортом - це запорука покращення здоров'я, а значить, і подовження життя. Особливе значення спорту приділяє й сучасна молодь. У Миргородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5 відбулися Олімпійські ігри. У заході взяли участь діти  5 - 11 класів разом із своїми класними керівниками та директором школи.

На свято були запрошені Шудєгов Сергій Миколайович - майстер спорту з греко-римської боротьби, заслужений тренер України та Сапунков Олександр Леонідович - старший тренер відділення футболу ДЮСШ, голова комітету дитячо-юнацького футболу Миргородської федерації. Гості заходу звернулися з напутнім словом до дітей.

Учні школи, які є призерами обласних, усеукраїнських змагань із різних видів спорту, та чемпіон Європи з греко-римської боротьби запалили олімпійський вогонь. Потім відбувся марафон миру, учасниками якого стали вчителі та учні на чолі з директором школи С.М.Горобцем.

Після марафону розпочалася першість школи з футболу серед учнівських команд 6 - 11 класів. Отже, у МСШ №5 дбають і про зміцнення здоров’я дітей, і про розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей школярів.

 

І.М.Шкуренко,

учитель української мови та літератури МСШ І-ІІІ ст. №5

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]