Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оголошено конкурс фотографій природоохоронних територій
2019-05-02

1 травня стартував конкурс фотографій природоохоронних територій «Вікі любить Землю». Протягом місяця всі охочі можуть подавати свої роботи та змагатися за перемогу у кількох конкурсних номінаціях. Вже всьоме громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує наповнювати Вікісховище фотографіями пам’яток природи під вільною ліцензією. Мета конкурсу – створення найповнішої бази фотографій пам’яток природи для ілюстрування Вікіпедії та інших вікіпроектів.

За попередні шість років конкурсу учасники завантажили понад 70 тисяч вільних зображень об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, яких є понад 8200 у державному реєстрі. Це великий внесок у розвиток вільних знань, однак ще більше половини об’єктів у конкурсних списках залишаються не проілюстрованими.

Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Впродовж травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у період конкурсу або раніше, після чого професійне журі визначить переможців у кількох номінаціях, а також обере 10 найкращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу. Автори найкращих світлин та найбільш активні учасники отримають цінні призи.

Із регламентом конкурсу можна ознайомитись на сайті «Вікімедіа Україна».

Детальніше про цьогорічні зміни до регламенту – на сайті «Вікі любить Землю».

Сайт конкурсу – http://wle.org.ua/. Із запитаннями та пропозиціями можна писати оргкомітету за адресою [email protected].

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]