Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили впровадження системи "Електронна школа" у школах громади
2021-02-02

2 лютого у кабінеті міського голови Сергія Соломахи  обговорили  впровадження системи "Електронна школа" у школах Миргородської громади. Нагадаємо, що смарт експеримент, який у 2019-у започаткували у 3 та 7 школах, а з першого вересня 2020 року  поширили у всіх школах Миргорода, отримав нагороду за реалізацію такої інновації. А сьогодні  активність нашого міста у впровадженні інноваційних проєктів загалом та  сучасних електронних технологій в освітній сфері зокрема, підтвердили черговими подяками від литовської фірми "NEVDA" та ТОВ АЙТІ ПРО. Представниця литовської компанії "Nevda" Анна Суржа передала подяки міському голові, начальнику відділу освіти Тетяні Колибельнік та начальнику відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяні Усик.

Прогресивну миргородську команду телефоном привітав і представник литовської компанії Андрій Ярмалковіч. Міський голова відповів, що надзвичайно приємно вкотре чути, що Миргород - прогресивне місто, відкрите для новацій. У цьому напрямку рухатимемося і далі, звісно, враховуючи фінансові можливості громади. За словами начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, школи у сільській місцевості, зокрема в Хомутецькому закладі, також виявили бажання впровадити сучасні електронні інструменти в освіті.

До слова, у 2018-2019 роках проєкт із впровадження електронних щоденників, підготовлений відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, ставав переможцем обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області та отримав співфінансування  на впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту. Однією зі складових проєкту було запровадження електронних щоденників у школах міста. Заручившись підтримкою литовської фірми "NEVDA", яка допомогла з впровадженням електронної інформаційної системи "Моя школа", з першого вересня 2019 року у двох школах міста запрацювала ця програма, а з вересня 2020 року – в усіх школах міста. З міського бюджету було виділено кошти на забезпечення шкіл високошвидкісним Інтернетом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]