Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили проектувальні роботи з будівництва перших велодоріжок у Миргороді
2016-06-03

Під головуванням заступника міського голови Сергія Павленка відбулося засідання робочої групи з питань реалізації проекту "Розвиток вело транспорту задля добробуту громад", що розпочався у минулому році. На даному етапі розглянули проектні пропозиції перших велодоріжок.

За Концепцією розвитку велосипедного руху та облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді, першу велодоріжку передбачено збудувати вдовж вулиці Гоголя. За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради Тетяни Усик, вулиця Гоголя – найскладніша у плані прокладання вело доріжок. Щоб дотриматися відповідних норм, треба вирішити низку питань: реконструкція мосту, рекламні щити, торгівельні павільйони. Тому було прийнято рішення поки–що обрали іншу частину цієї вулиці: від мосту до лікарні. Технічні креслення першого вело маршруту запропонували науковці з ДП "Укрдіпродор"-"Харківдіпрошлях". Передбачено прокладання асфальтобетонних  доріжок вздовж вулиці Гоголя шириною 1,5 м. кожна. На засіданні, в якому взяли участь фахівці відділу капітального будівницва, архітектури та містобудування, велоактивісти, обговорили креслення, розрахунки та проблемні питання будівництва майбутніх велосипедних доріжок.

За концепцією розвитку велосипедного руху та облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді, до 2020 року планують прокласти 20 км велосипедних доріжок на вулицях і рекреаційних маршрутах та облаштувати там велосипедні парковки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]