Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили план культурного розвитку міст
2016-11-15

Німецькі, литовські та польські фахівці-урбаністи у Вінниці розповіли, як населені пункти зробити успішними. Протягом двох днів у місті тривала наукова конференція «Місто як діалог. Чотирьохмірне моделювання розвитку». Ініціатором виступило міністерство культури та Гете інститут в Україні.

«Ми зробили висновки, що коли лише підтримувати інфраструктуру і будувати дороги, це не додасть нового іміджу місту. Новий імідж можуть зробити лише молоді та активні люди, які займаються чимось креативним і культурним», - розповідає директор Гете Інституту в Україні Беата Кьолер.
  Індустріальна економіка далеко позаду, кажуть організатори, нині епоха креативного розвитку. Молодь має зрозуміти, що престижно проживати може і в маленькому місті, це вже давно норма в Європі.
  «Культура – це спосіб мислення, це – діалог, це – поведінка, це – відношення до міста. Ми повинні навчитись розуміти один одного, шукати ту ідею, яка допоможе малому місту вийти з депресивного стану», - говорить радник міністра культури України, голова Інституту культурної політики Ірина Френкель.
  На конференції презентували пілотний культурний проект план «ЗЕТ», який зреалізовано у Жмеринці. Центр АРТ–депо став місцем відпочинку тамтешньої молоді. Подібне у занедбаному приміщенні котельні хочуть зробити і в Козятині, інвесторів вже шукають.
  Ще молодіжні громадські організації демонструють, як можна лише ініціативою відбудувати, прикладом, парк відпочинку. Так було у місті Славута Хмельницької області.
  На форумі також обговорили європейські практики з культурного розвитку міст.  А ще фахівці напрацюють механізми співпраці з європейськими провінціями та поїдуть туди переймати досвід, - розповів заступник міського голови Костянтин Кірпосенко, який був делегатом на цьому Форумі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]