Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили перспективи миргородсько-литовської співпраці
2016-10-19

Перспективу співпраці у сфері біоенергетики  обговорили під час робочої зустрічі представники Миргородської  міської ради та міжнародні експерти. 18 жовтня у Миргороді з візитом перебував   Віце-посол Литви в Україні Гвідас Керушкаускас. У ході розмови йшлося про впровадження заходів з енергозбереження у комунальній сфері Миргорода на прикладі литовських міст.

За словами пана Гвідаса, за 20 років литовці змогли напрацювати певний досвід у цій галузі, навчилися оптимізувати і зменшувати витрати на комунальні послуги завдяки сучасним технологіям. Литва готова допомогти українцям і поділитися досвідом не лише у сфері теплопостачання, а й в інших аспектах життєдіяльності міст.

Модернізація об’єктів комунальної галузі - питання важливе і затратне, але - необхідне. Але, спочатку потрібно провести   широке обговорення цієї тематики. Необхідно, щоб і громада, і депутатський корпус чітко розуміли питання і участь територіальної громади у перспективній співпраці, - зазначив міський голова Сергій Соломаха. Для цього найближчим часом закордонні, українські та місцеві експерти і фахівці у галузі енергоефективності організують в місті круглий стіл щодо перспективи впровадження в Миргороді заходів зеленої енергетики.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]