Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення звіту міського голови у мікрорайоні "Личанка"
2015-03-05

04 березня відбулася зустріч міського голови Сергія Соломахи з головами вуличних комітетів мікрорайону "Личанка" в рамках обговорення річного звіту. Зібрання проходило у Центрі культури і дозвілля.

Спочатку керівник міста охарактеризував атмосферу в якій працювали торік, висловив свою думку щодо суспільно-політичної ситуації в країні та розповів, як планують працювати у поточному році. Далі слово мали керівники комунальних служб та правоохоронних органів. Під час обговорення представники органів самоорганізації населення порушували різні питання. Вони стосувалися ремонту доріг, освітлення, благоустрою, облаштування дитячих майданчиків та інших питань.

Побажання, озвучені головами вуличних комітетів мікрорайону - слушні, зауважив Сергій Соломаха, - підбиваючи підсумки зібрання. Кожне питання варте вирішення. Над цим працюватимуть у поточному році всі служби. На першочергові види ремонтних робіт передбачені кошти у міському бюджеті. Однак всіх "дірок" бюджетні гроші не залатають. Видаткова частина на капітальні ремонти та благоустрій залишилася на рівні минулого року. Поліпшити ситуацію може активна участь мешканців у вирішенні різних питань, у тому, числі і тих, які часто вони порушують, - підкреслив керівник міста.

Обговорення звіту роботи міського голови, міської ради та її виконавчих органів за 2014 рік у мікрорайоні "Личанка" пройшло конструктивно.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]