Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорення проєкту реконструкції місцевої лікарні
2021-11-08

У Миргороді в місцевій лікарні відбулося чергове обговорення проєкту "Реконструкція КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" по вул. Гоголя, 172, в  м. Миргород, Полтавської області, кошти на який було виділено  за ініціативою міської  ради на сесії 10 вересня 2021 року в розмірі 1,5 млн гривень. Це питання було розглянуто на засіданні медичної координаційної ради з питань охорони здоров'я  Миргородської міської територіальної громади, що провів перший заступник міського голови Олександр Острянин.

Авторське бачення майбутнього простору лікувальної установи презентувала команда архітекторів: головний інженер проєкту Юрій Бєлодєд, головний архітектор проєкту  Вікторія Чуб, головний технолог проєкту  Олександр Соловей.

У обговоренні актуального питання  також взяли участь керівництво лікарні, завідувачі відділеннями, голова постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства і дитинства  та  члени цієї комісії, представники громадськості.  Під час конструктивного діалогу тривало жваве обговорення проєктної пропозиції, що передбачає  комплексну модернізацію медичного закладу. Лікарі висловлювали своє бачення  та дослухалися до  професійної думки архітекторів.

"Сьогодні ми продовжили обговорення важливої теми у сфері медицини  – комплексної реконструкції місцевої лікарні. Хочемо цьогоріч підготувати відповідний проєкт та направити його на розгляд до Міністерства розвитку громад та територій України для відбору та виділення державних коштів (ДФРР, Європейського банку реконструкції та розвитку або інших джерел) на реалізацію такого потрібного для громади проєкту. Перші кроки  для покращення якості медичних послуг вже зроблені. В оновленому відділенні екстреної медичної допомоги вже працює діагностичне обладнання: комп'ютерний томограф, УЗД, рентген та інше. Тому робота по покращенню медичного обслуговування громадян – це  один із векторів розвитку нашої громади і будемо рухатися в цьому напрямку," – зазначив перший заступник міського голови Олександр Острянин.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]