Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новий реанімобіль до Дня медичного працівника
2016-06-17

Справжнім подарунком до професійного свята для медичних працівників став новий реанімобіль, придбаний за кошти міського бюджету та презентований Миргородській центральній районній лікарні. Ключі від автівки колективові ЦРЛ вручали особисто керівники міста та району.

  • На першій в цьому році бюджетній сесії депутати міської ради прийняли рішення виділити кошти на придбання реанімобілю, адже відомо, наскільки гострим для медицини є транспортне питання, - сказав міський голова Сергій Соломаха. – Я дуже задоволений, що машину придбали так оперативно, і тепер вона послужить на благо для мешканців нашого міста та району.

За словами головного лікаря відділу анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії (реанімації) Юрія Добряка, нова машина буде використовуватися для транспортування хворих як у межах Полтавської області так і до інших областей для проведення складних оперативних втручань. У автомобілі також присутнє сучасне медичне обладнання, що зробить можливим надання пацієнтам екстреної медичної допомоги.

Головний лікар Миргородської ЦРЛ Ярослав Будний висловив подяку керівництву міста і району, додавши, що в останні роки спостерігається приємна тенденція більш уважного ставлення влади до проблем медичної галузі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]