Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Не допустімо провокацій у День Скорботи!
2016-06-21

22 червня – День Скорботи за жертвами Другої Світової війни. Для свідомих громадян нашої країни – це ще один привід згадати про великий подвиг ветеранів, котрі полягли на полі бою, привід запалити свічку як спогад про людей, яким випало жити в непрості воєнні часи, про тих, хто не дожив до перемоги.

Це привід покласти квіти до монументів солдатам і ще раз подумати про те, як важливо не допустити повторення тих страшних подій.

Та, на жаль, свідомими є не всі громадяни. Є й такі, що намагаються зчинити неспокій та розхитати громадський порядок у мирному місті (про це свідчить, зокрема, зухвалий акт вандалізму, коли невідомі розмалювали антидержавними символами зупинки, електричні опори та адміністративні будівлі, збуривши патріотично налаштовану громадськість міста). Для таких День Скорботи – це привід влаштувати чергові провокації.

Аби не допустити диверсій з боку прихильників "руського міра" у День Скорботи, миргородські правоохоронці спільно з активістами громадських організацій вестимуть посилене патрулювання вулиць міста. На організаційному зібранні, котре 21 червня провів заступник миргородського міського голови Костянтин Кірпосенко, відпрацьовувався основний план заходів, що дозволять уникнути порушення громадського порядку. За словами начальника відділу патрульної поліції Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області Олександра Довгаля, поліція прикладе всіх зусиль задля збереження спокою в нашому місті. Олександр Васильович також закликав усіх городян бути пильними, аби, за необхідності, попередити провокації та повідомити про них правоохоронців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]