Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальний візит до Вінниці
2018-09-24

Представники міст-партнерів проекту ПРОМІС "Партнерство для розвитку міст" вивчали вінницький досвід розвитку малого та середнього підприємництва. У складі делегації були і представники від Миргорода: секретар міської ради Наталія Гирка та приватний підприємець, депутат міської ради Олена Булойчик.

У рамках навчальної поїздки 19-21 вересня до м.Вінниці з питань розвитку жіночого підприємництва для представників міст-партнерів за підтримки  проекту ПРОМІС було організовано низку зустрічей з представниками малого і середнього бізнесу. Делегати побували в студії дизайну «Ексклюзив дизайн», в комплексі відпочинку «Гостевія», на аудиторській фірмі «Надійність», ТМ «Україночка»  та відвідали ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика». Керівники цих підприємств – жінки. Вони створили робочі місця і успішно ведуть бізнес.

Фінальна зустріч проходила у Вінницькій міській раді. Учасників навчальної поїздки вітав заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський.Представниці жіночого бізнесу з Івано-Франківської, Полтавської та Запорізької областей під час дискусії дізналися про напрямки діяльності щодо підтримки жінок у Вінниці та побували на відкритті Бізнес Академії. Відкриття такої Академії стало можливим завдяки фінансуванню Уряду Канади, через Фонд сприяння розвитку малих та середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги  Проект "Партнерство для розвитку міст.

Як розповіла Наталія Гирка, у Миргороді на початку 2019 року планують відкрити Центр підтримки підприємництва. Він надаватиме консультаційні та освітні послуги представникам малого та середнього підприємництва. Допомагає втілити цю ініціативу канадський проект ПРОМІС.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]