Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальні заклади беруть участь у проектах
2018-08-20

У Миргороді участь навчальних закладів у різноманітних проектах уже стала доброю традицією. Першими на цьому шляху були ДНЗ №12 та ДНЗ №5. ДНЗ №12 "Світлячок" узяв участь у пілотному проекті "Термомодернізація ДНЗ №12" вартістю 2,2 млн. грн. Проект було реалізовано спільно з USAID "Реформа міського теплозабезпечення", досягнуто зниження енергоспоживання на 25%. У ДНЗ №5 "Сонечко" було зроблено енергоефективну санацію вартістю 1,4 млн. грн. Проект реалізовано спільно з GIZ, енергоспоживання знижено на 40% та покращено санітарно-гігієнічні умови у приміщенні.

У Гімназії ім.Т.Г.Шевченка та НВК Гелікон за рахунок кредитних коштів NEFCO виконано заміну вікон на енергоефективні загальною вартістю 1,8 млн.грн. Кредит було взято на чотири роки під 3% річних у євро, за чотири роки відсотки склали 87 тис. грн., повністю погашено кредит у 2017 році.

У проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» участь узяли два навчальних заклади: ДНЗ №2 "Оленка" та ЗОШ №1. У ДНЗ "Оленка" було зроблено ремонт групи вартістю 267 тис. грн. У ЗОШ №1 було частково замінено вікна на енергоефективні. Вартість робіт склала 149 тис. грн.

У проекті Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, що охоплює увесь тепловий район, бере участь ДНЗ №10 "Веселка". Проектом передбачені комплексна термомодернізація будівлі та заміна обладнання на енергоефективне.

У ЗОШ №1 за проектом «Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)» Регіональним енергетичним агентством м. Каунас виконується енергоаудит. Проект виконується спільно з містом-побратимом Анікщяй (Республіка Литва) та фінансується Програмою розвитку співробітництва та промоції демократії Міністерства закордонних справ Республіки Литва. Енергоаудит у ДНЗ №11 було виконано в рамках проеграми "Енергоаудит у містах України" також Регіональним енергетичним агентством м. Каунас, Республіка Литва.

ЗОШ №9 перша у Миргороді розпочала ЕСКО процедуру, влітку 2018 проведено конкурс з відбору підрядника. Вартість робіт склала 496,8 тис. грн, строк дії ЕСКО договору– 2 роки та 330 днів, очікуване скорочення споживання теплової енергії – 22%.

На 2019 рік на Державний фонд регіонального розвитку подано три проекти по реконструкції загальноосвітніх шкіл: «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 по вул. Гоголя, 173/2 у м. Миргород Полтавської області» вартістю 5566 тис.грн.; «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 по вул. І.Білика, 4 у м.Миргород Полтавської області» вартістю 5960 тис.грн.; «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 по вул. Перемоги, 11 у м.Миргород Полтавської області» вартістю 8066 тис.грн. На обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2018 році подано проект «Впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту у м.Миргород Полтавської області», одним із компонентів якого є впровадження електронних щоденників у всіх школах міста.

Найбільшу активність працівники та батьківські комітети навчальних закладів проявляють у підготовці та виконанні проектів, що подаються на конкурс "Місто активних громадян" та на Громадський бюджет м.Миргород. У різні роки на конкурс "Місто активних громадян" подавали: НВК Гелікон (сім ініціатив), ЗОШ №1 (шість ініціатив),  ЗОШ №3 (шість ініціатив), по одній ініціативі за усі роки подали: ДНЗ №2, ДНЗ № 11, МСШ №5, ЗОШ №7, гімназія ім.Т.Г. Шевченка. Перемогу здобули та виконали свої ініціативи ЗОШ №3 – двічі, по одному разу ДНЗ №2, ДНЗ №11, НВК Гелікон.

На Громадський бюджет м.Миргород свої проекти подавали НВК Гелікон (три проекти), ЗОШ №9 (двічі). По одному проекту за два роки подали: ДНЗ №10, ЗОШ №1, ЗОШ №5, дитячі садочки міста (спільно), загальноосвітні навчальні заклади міста (спільно).

Відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]