Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Наш похід в театр
2018-10-24

Вихованці Центру соціальної реабілітації дітей–інвалідів м. Миргорода відвідали музичну казку Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю.Дрогобича «Малюк та Карлсон». Малюки отримали велике задоволення від перегляду театрального дійства та з нетерпінням чекають можливість завітати на виставу знову.

Для дітей - це стало справжньою подією в їхньому житті. Вони були в захваті від казки, тому що, як вони говорять,- це їх улюблений мультфільм. Крім того, діти побачили його наживу, тому  з великою цікавістю спостерігали за всіма подіями захоплюючої історії, яка відбувалась на сцені. Актори театру майстерно передали всі емоції героїв.

Висловлюємо подяку адміністрації театру та директору палацу культури «Миргородкурорт» Ночній Н.І за запрошення на виставу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]