Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з питань реалізації проекту ДЕСПРО
2016-11-30

            Міський голова Сергій Соломаха провів робочу нараду з питань ходу реалізації проекту ДЕСПРО. За круглим столом очільник міста акцентував увагу  на тому, що необхідно прискорити організаційні питання втілення цієї ініціативи. Грантові кошти в сумі 1,8 млн. грн. місто отримало повністю.  До кінця року треба максимально освоїти і передбачені кошти міського бюджету та підключити до водогону нових споживачів, а також вирішувати технічні питання.

Зокрема, оформити проектну документацію, щоб пришвидшити виконання робіт, передбачених проектом.  Адже  одне з основних завдань  міжнародної ініціативи - охопити  більшу кількість миргородців якісною питною водою з центрального водогону.  Виконання умов  Проекту буде запорукою  продовження співпраці з міжнародними інвесторами, - сказав Сергій Соломаха. 

Станом на 30 листопада на  вулицях  Єрківській, Ванди Василевської, Петрівській, Колгоспній роботи завершено повністю. Мешканці мають можливість користуватися водою з центрального водогону, прокладеного чи реконструюваного у співпраці з Швейцарсько-українським проектом Деспро.   На інших вулицях, які входять у проект: Красносільська, Ламана, Стаднянська, Козацька, Міжболотна, Котляревського,  Почапці- виконана частина ремонтних робіт. Додатково до проекту включено провулок Заводський, де на даний час виготовляється проектна документація.

При плюсових температурних показниках підрядники продовжуватимуть  будувати водогони. Триває процес надання допомоги по підведенню води до будинків соціально незахищеним абонентам водоканалу, які раніше користувалися вуличними колонками.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]