Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нагородження переможців загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року - 2020"
2020-12-30

29 грудня відбулося офіційне нагородження переможців загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року - 2020". Цьогорічна ситуація з коронавірусом кардинально змінила формат проведення заходу, але не вплинула на його значимість. Урочистість та вдячність відчули ті, хто по праву отримав почесне звання "Людина року - 2020". У 2020 році переможців визначали  в таких номінаціях: "Професіонал року", "Досягнення року", "Учень року", "Спортивна подія року", "Активна громадська діяльність", "Премія ім. Антона Шевченка". З огляду на ситуацію, перевагу у номінації "Професіонал року" (що визначається серед працівників підприємств, установ та організацій міста різних форм власності, чиї трудові досягнення та професійні здібності гідні наслідування), журі надали працівникам медичної сфери. 

Відкрив свято голова журі, заступник міського голови Сергій Швайка. Вручення відзнак переможцям відбулося  з дотриманням умов карантинних обмежень. 

Звання «Учень року» отримав Данило Дьяченко, випускник Миргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 імені І.А. Зубковського. Данило за час навчання в старшій школі виявив високий рівень знань з усіх предметів. Переможець та призер обласних та всеукраїнських олімпіад. Дьяченко Данило активний учасник німецько-українського проекту «Молодь дебатує». Наполегливий, старанний, цілеспрямований учень. Має активну життєву позицію. Завжди брав участь в організації та проведенні загальноміських та шкільних форумів. Був одним із організаторів «Локальної школи успіху». Разом з братом Іваном для учнів шкіл Миргорода організували і провели гру «Модель ООН. Миргород». Був членом учнівського парламенту школи. Нині - студент Львівської політехніки.

Переможець у номінації "Спортивна подія року" - Руслан Сергійович Срібний. Майстер спорту України міжнародного класу. Чемпіон Європи з гирьового спорту (м.Нествед, Данія). Досягнення в гирьовому спорті: 6 – разовий чемпіон України серед дорослих (2015-2020), 7 - разовий переможець кубків України (2013-2019), чемпіон Європи (2020), срібний призер чемпіонатів Європи (2015-2019), чемпіон Європи в естафеті (2019), срібний призер чемпіонатів світу (2012, 2019), бронзовий призер чемпіонатів світу (2012, 2018). Норматив майстра спорту України виконав у 2009 році, майстра спорту України міжнародного класу у 2017 році. А цьогоріч ще й покращив рекорд України в ривку.

"Активна громадська діяльність" - Городівський Іван - учень 10-А класу ЗОШ №1 ім. П. Мирного. Старшокласник упродовж року активно заявляв про свої наміри і реалізовував їх у різних форматах. Іван – Президент школи, випускник програми Агенти змін, автор проєкту  створення сайту Анатолія  Свидницького, ініціатор та активний учасник стажування молоді в органах місцевого самоврядування. Автор створення артклумби біля пожежної частини  та учасник и проєкту МАГ " Сучасний  освітній простір.  Навесні 2020 року став ініціатором висадки 100 дерев за  Всеукраїнською акцією " Мільйон дерев на 24 години.

"Премію імені Антона Шевченка" присуджено Віктору Сагандиковичу Шаповалу. Він - керівник театру–студії «Благословенний час» Центру культури та дозвілля відділу культури Миргородської міської ради. Це визнання Шаповал Віктор Сагандикович  отримав за відродження театру в місті. Прем’єра вистави «Мамки»  у грудні 2018 року дала старт театрального жанру в  Миргороді. Нині  колектив під його керівництвом працює над виставами «Кінець світу» та «Боінг – Боінг». Готується до прем’єри його моновиства.

У номінації "Професіонал року" журі визначили кількох переможців, для яких рік, що минає став випробуванням на  фаховість, професіоналізм та витримку - це лікарі, які борються з коронавірусом та рятують життя пацієнтів:

- Любов Михайлівна Яцун - фельдшер з медицини невідкладних станів (виїзної бригади ЕМД) станції екстреної медичної допомоги.  Має 39 років трудового стажу.

- Лілія Володимирівна Горобець - лікар-інфекціоніст амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Миргород №6. Досвідчений лікар, фахівець своєї справи.

-Таїсія Вікторівна Панченко - сестра медична інфекційного відділення КНП Миргородської ЦРЛ. Вона десять років працює в інфекційному відділенні. Пацієнти про неї говорять, що вона чуйний та уважний медик, до кожного хворого  у неї - окремий підхід.

-Тетяна Андріївна Логвин - молодша медична сестра інфекційного відділення КНП Миргородської ЦРЛ. 

-Микола Васильович Олефір - завідувач Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи "Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України". 48 років Микола Васильович - на варті  санітарно-гігієнічного благополуччя жителів громади.

У номінації "Досягнення року" переміг  Сергій Дмитрович Давиденко - завідувач інфекційного відділення КМП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування". Сергій Дмитрович - це один із лікарів, який за невеликий проміжок часу став для міста рятівником, прикладом відданості професії. Він налагодив чітку роботу головного на сьогодні інфекційного відділення лікарні, знайшов дієві методи лікування і веде за собою медичну команду підрозділу.  Він і його команда медиків, які зараз знаходяться, як кажуть в усіх ЗМІ, «на передовій» боротьби з вірусом. Одна хвора розповіла: "Спостерігала за прийом цього лікаря: дуже уважно слухає легені, дивиться знімки, призначає лікування; навіть рекомендує медсестер, які можуть лікувати ковідних хворих вдома. Ні в кого не запитуючи прізвище чи адресу проживання, всі свої знання і досвід  вкладає у допомогу. Він лікує не прізвища, не посади, а просто людей. Наших. Своїх. Миргородців. Людей з району. Думаю: «А навіщо це йому: працювати в такому шаленому режимі, без вихідних і практично без відпочинку?» Зрозуміла: та щоб менше людей потрапило до нього у відділення, яке вщент заповнене…Він для всіх пацієнтів – як сонечко: завжди усміхнений, привітний, уважний до кожного. І одяг у нього яскраво–жовтий, сонячний". Ці вдячні слова адресовані всім медикам нашої громади.

Міський голова Сергій Соломаха також привітав переможців цьогорічного рейтингу популярності, подякував землякам за самовіддану працю та активну життєву позицію. Побажав у прийдешньому році всім здоров'я і достатку, добра і миру кожній родині. 

Фотогалерея заходу "Людина року-2020"

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]