Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нагадуємо про заборону використання пластику на об’єктах благоустрою громади
2021-05-07

Напередодні поминальних днів Інспекція з благоустрою ВЖКГ Миргородської міської ради нагадує жителям Миргородської міської територіальної громади про заборону приносити на цвинтарі штучні квіти та інші ритуальні вироби з пластику. Заборону  на використання, розміщення та покладання на об'єктах благоустрою продукції з синтетичних матеріалів передбачає рішення міської ради №186, що набрало чинності 1 липня 2020 року. Заборону ввели у зв’язку з чисельними зверненнями миргородців щодо шкоди пластикових квітів та вінків екології та людям.

Наближаються поминальні дні. За усталеною традицією мешканці громади будуть віддавати шану померлим близьким і родичам покладанням до їхніх могил квітів. Щоб не спричиняти накопичення старих пластикових квітів та вінків, альтернативним варіантом є взагалі не нести їх на цвинтар. Краще принести на могилу живі квіти, які ніякої шкоди довкіллю не спричинять. Церковнослужителі закликають пом'янути рідних молитвою, посадити чи принести живі квітами та лампадки. Давно вже в європейських країнах штучні квіти заборонено приносити на кладовища. 

На сесії Полтавської обласної ради депутати також ухвалили Звернення щодо покращення екологічного стану та захисту навколишнього середовища Полтавської області  (рішення № 171 від  09.04.2021 року).

Тож будьмо свідомими та відповідальними! Бережімо екологію і здоров’я!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]