Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На вулиці Гоголя облаштовано червоні велосмуги
2021-07-26

У межах виконання проєкту по капітальному ремонту відрізку вулиці Гоголя - від вулиці Гурамішвілі до шляхопроводу,  завершили влаштування двох півтораметрових велосмуг та встановили відповідні знаки. Працівники Миргородського Агрошляхбуду поклали верхній шар асфальту червоного кольору на смугу, відведену для руху велосипедів. Дорожники розповіли, що кольоровий асфальт є дивиною не тільки для миргородців, а й для жителів усієї України. Виготовлення такого виду асфальту миргородці освоїли одними з перших в Україні, використовуючи закордонні технології і матеріали. Значний обсяг робіт працівники виконали вручну. Залишилося нанести на  велосмуги дорожню розмітку. 

У перспективі розбудови велосипедної інфраструктури – облаштування велодоріжок від вулиці Гурамішвілі до центрального мосту.  Передбачається, що вони будуть викладені плиткою, адже у цій частині міста багато інженерних комунікацій, тому легше буде проводити ремонтні роботи у разі потреби. Нині вже розроблено макет-дизайн і проєктну документацію на цю ділянку та триває активний пошук інвесторів, розповіли у відділі муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]