Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На території громади відновлюють дорожнє полотно
2022-07-07

Загалом цьогоріч на поточні ремонти доріг з бюджету громади було виділено 10 мільйонів гривень. За словами  першого заступника міського голови Олександра Острянина, нині, в період воєнного стану, вирішили  зупинилися на варіанті поточного ремонту вибоїн, позаяк капітальні ремонти — це дуже великі видатки. Разом з тим, є план завершити розпочатий проєкт на вулиці Данила Апостола. Там зроблено тротуар, частково бордюри, а  ще треба замінити теплотрасу і  в цьому році закінчити вулицю Данила Апостола повністю.

У червні підрядною організацією ПрАТ «Миргородський агрошляхбуд» було виконано поточний ремонт  міських доріг на таких вулицях: Гоголя, Спартаківська, Багачанська, Миргородських дивізій, Незалежності, Старосвітська, Хорольська, Шляхова, Гурамішвілі, Озерна, Тичини, Українська, Харківка, авто шляхопровід. Роботи виконувалися асфальтобетонною сумішшю та струменевим методом ліквідації вибоїн. Нині увага приділена дорогам сільської місцевості.

 Як повідомив Олександр Острянин, з Державного дорожнього фонду України очікується надходження коштів для обслуговування доріг, що знаходяться на балансі в Агенції автомобільних доріг Полтавської області. Гроші виділяються на умовах співфінансування 50 на 50. Миргородська громада свої зобов’язання виконала — з бюджету вже виділено 7 мільйонів гривень.

Дані кошти будуть спрямовані на ремонт 7 доріг загального користування місцевого значення, а саме: Миргород-Дібрівка-Клюшниківка; Миргород-Хорол; Гадяч-Миргород-Бакумівка-Зубівка; Гадяч-Миргород-Бакумівка-Зубівка-Хомутець; Миргород-Малі Срочинці-Хомутець-Любівщина-Ярмаки-Петрівці; /Р-42/-Кибинці. Дорожня організація уклала відповідні договори та отримала завдання від Агенства місцевих доріг у Полтавській області на виконання ремонту вищезазначених  доріг. На сьогодні підрядною організацією розпочаті роботи з ремонту дороги О1715207 Миргород-Дібрівка-Клюшниківка.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]