Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На сході загинув миргородський патріот
2015-06-10

Війна на сході України  забрала життя ще одного миргородця. 9 червня загинув при виконанні обов'язків військової служби 38 річний Олександр Миколайович Тарасенко. Він проходив службу в 95-ій аеромобільній бригаді Збройних Сил України із 30 січня 2015 року. Прощання з загиблим патріотом відбудеться 11 червня о 13.00 за адресою м. Миргород, вул. Чумацька, 23.

Олександр народився 20 лютого 1977 року в м. Миргороді. З 1 по 11 клас навчався в Петрівцівській середній школі. Потім закінчив Хорольський коледж, проходив строкову службу в Збройних Силах та залишився служити за контрактом.

Служба в армії зробила Олександра витривалим, сильним, мужнім. Після завершення військової служби працював у приватному сільськогосподарському підприємстві "Ярмаківське", потім на КХП №1 механіком, пізніше - на будівельних роботах. Був майстром "на всі руки", за що б не брався - все в нього в руках «горіло», все вдавалося, не лінувався і не боявся жодної роботи. Батьки виховали сина справжнім чоловіком - працелюбною та чуйною людиною, готовою завжди прийти на допомогу. "Допомагати людям" – це було життєве кредо Олександра.

Коли розпочалась мобілізація, не задумуючись пішов захищати Україну від агресора. Із 30 січня 2015 року проходив службу в 95-ій аеромобільній бригаді Збройних Сил України. 9 червня загинув при виконанні обов'язків військової служби. Сиротами залишилося дві неповнолітні доньки.

В пам'яті миргородців Олександр назавжди залишиться патріотом України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]