Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На сесії вирішували освітні питання
2016-09-23

Серед 25-ти питань порядку денного, які було прийнято за основу в роботі пленарного засідання 22 вересня, йшлося і про гуманітарну сферу. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. Після тривалого обговорення, дискусій та пояснень, депутати проголосували за збільшення регіонального замовлення на робітничі професії Миргородському ПТУ №44.

Відповідно до рішення, обсяг замовлення професійно-технічному училищу № 44 на підготовку робітничих кадрів на 2016-2017 навчальний рік становить 109 осіб для жителів міста та району, це на 39 учнів більше, ніж передбачало попереднє рішення. Діти не можуть бути заручниками ситуації через відсутність механізму державного фінансування системи професійно-технічної освіти. І допоки це питання не врегульоване, органи місцевого самоврядування мають взяти відповідальність на себе, - коментуючи ситуацію зазначив Сергій Соломаха.

Як пояснили присутні на пленарному засіданні представники Департаменту освіти Полтавської ОДА, з 2017 року професійно-технічну освіту обіцяють фінансувати з обласного бюджету.

Іншим рішенням, якому передували тривалі депутатські дискусії, стало виділення додаткових коштів на ремонт ДНЗ № 7 „Яблунька”, що у мікрорайоні "Почапці". Частина приміщення та інженерних мереж дошкільного закладу потребують капітального ремонту. Косметичний ремонт будівлі виконують щороку, але цього замало. Проблема в тому, що приміщення старе і знаходиться на балансі колишнього грензаводу. За словами начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, тривалий час намагаються відшукати шляхи передачі його у комунальну власність. Після цього  буде можливість  вирішити подальшу долю закладу.

На пленарному засіданні, що відбулося 22 вересня, було прийнято рішення і з інших питань життєдіяльності міста та роботи органів виконавчої влади.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]