Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На реконструкцію Центру естетичного виховання передбачено збільшення державної субвенції
2020-07-14

Як відомо у Миргороді реалізується проєкт  "Реконструкція центру естетичного виховання". Втілити цю масштабну і дороговартісну ініціативу місту допомагає Надзвичайна кредитна програма для відновлення України, що фінансується відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком. Передбачається, що у відновлене приміщення "переїде" дитяча музична школа та гуртки Центру естетичного виховання. 

Всім відомо, що згадані заклади позашкільної освіти  не вміщають всіх охочих дітей. А приміщення ЦЕВ – є аварійним. Тому участь у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України допоможе створити безпечні умови для розвитку юних талантів, наголошує міський голова Сергій Соломаха: "Для багатьох дітей наш заклад став другою домівкою, де можна цікаво провести дозвілля, отримати якісну освіту, вибрати майбутню професію і відволіктися від непростого сьогодення. ЦЕВ тісно співпрацює з освітніми закладами Миргородського району. Тому батьки особливо наголошують на потребі покращення умов перебування дітей у закладі, необхідності реконструкції та удосконаленні матеріально-технічної бази."

Як пояснила начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України" експертною робочою групою супроводу проєкту прийнято рішення дофінансувати субпроєкт "Реконструкція центру естетичного виховання" в сумі 3 057,562 тис.грн. Такі цифри виникли у результаті перерахунку ПКД і вони були передбачені міським бюджетом. Тепер кошти дофінансують з державного бюджету. Відповідні зміни до рішення 46 позачергової сесії міської ради 7 скликання від 12 липня 2019 року №145 "Про затвердження Програми з реалізації проєкту "Реконструкція центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова 5 в м. Миргород Полтавська обл." у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України", було прийнято на засіданні 57-ї сесії міської ради, що відбулася 10 липня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]