Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На порядку денному бюджетні питання
2018-06-18

У рамках підготовки 38-ї сесії працювала депутатська комісія з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. На засіданні профільної комісії було опрацьовано проектні рішення, підготовлені на чергове пленарне засідання.

У ході роботи було заслухано інформацію та обговорено проектні рішення з наступних питань: про внесення змін до показників міського бюджету на 2018 рік; про приєднання Миргородської міської ради до ініціативи Європейського Союзу "Мери за економічне зростання"; про надання згоди на прийняття з державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Миргорода об’єктів нерухомого майна; про дозвіл на списання з балансу КП "Спецкомунтранс" сцени для масових заходів по вул. Гоголя; про передачу нежитлової будівлі по вул. Гоголя, 171/1; про надання приміщення в оренду; про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; про внесення змін у рішення 35 сесії міської ради 7 скликання від 28 лютого 2018 року № 39 “Про звільнення від сплати з утримання будинків та прибудинкових територій громадських та соціально-значимих організацій”; про внесення змін та доповнень до затвердження переліку об’єктів на 2018 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою; про внесення змін та доповнень до Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021 роки»; про затвердження Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку; про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності; будівництва басейну, розташованого за адресою: вул. Гоголя, 175 в м. Миргород, Полтавської області; про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

Також, відповідно до розпорядження міського голови Сергія Соломахи, було обговорено проектні рішення про зміни до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 роки та про участь у конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 році.

Ретельно опрацювавши всі підготовлені рішення, члени профільної комісії погодили їх на сесійне засідання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]