Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Мирград-2016" збирає у Миргороді гітаристів з усієї країни
2016-06-17

Справжньою культурною Меккою для поціновувачів гітарного мистецтва з усієї України став цими вихідними Миргород. 11-12 червня тут проходив традиційний фестиваль, присвячений одному з найчарівніших музичних інструментів, "Мирград-2016". Свою творчість зі сцени районного будинку культури прихильникам струнної музики дарували відомі барди та музиканти-початківці.

На офіційній частині заходу, організованого відділом культури Миргородської міської ради спільно з відділом гітари Миргородської музичної школи ім. А.П.Коломійця, до його учасників та гостей зі словами вітання звернувся заступник міського голови Костянтин Кірпосенко. Він також привітав ідейного натхненника та співзасновника фестивалю Митрофана Касьяненка з 65-річним ювілеєм, котрий припав саме на день відкриття гітарного дійства. До щирих побажань приєдналася і начальник відділу культури та туризму міськради Лариса Педченко. Лариса Миколаївна вручила ювілярові грамоту відділу культури за вміння відкривати талант у дітях.

Означив творчу частину заходу, як і зазвичай, художній вернісаж, на якому свої полотна, здебільшого присвячені головній героїні дійства – гітарі, презентували відомі миргородські художники, а також вихованці Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В.Гоголя.

Другий день фестивалю здивував глядачів постановкою казки про гітару (автор – харківський композитор Ірина Скриннікова), майстерно інсценізованою учнями Миргородської музичної школи ім. А.П.Коломійця та їхніми педагогами. Також цього дня відбувся традиційний турнір Лицарів гітари. А завершився захід концертом знаного в Україні музиканта, що виконує композиції в стилі фламенко, Євгена Седька (м. Київ).

Гості фестивалю оцінили щиру та невимушену атмосферу заходу, а також отримали незабутні враження від побаченого. Тож тепер ми з нетерпінням чекаємо на зустріч на фестивалі гітарного мистецтва "Мирград-2017"!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]