Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородцям робитимуть безкоштовне УЗД
2020-07-16

Із 15 липня миргородці зможуть безкоштовно пройти ультразвукове дослідження щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів сечостатевої та серцево-судинної системи. Для зміцнення здоров'я містян, збереження працездатності, поліпшення демографічної ситуації та підвищення ефективності медико-санітарної допомоги міським жителям, на 57-й сесії міської ради виділено кошти для облаштування кабінету УЗД. 200 тисяч гривень перерозподілили за програмою "Здоров'я жителів міста Миргорода на 2020 рік".

"Створення належних умов для надання медичної допомоги миргородцям та облаштування кабінету ультразвукового дослідження – це черговий крок по впровадженню заходів з покращення профілактики, діагностики та лікування злоякісних новоутворень у жителів міста,"- прокоментував міський голова Сергій Соломаха.

Кабінет ультразвукового дослідження облаштовано в амбулаторії сімейної медицини по вул. Старосвітській, 22/5.

За словами керівника комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико–санітарної допомоги» Олександра Фошина, обстеження пацієнти отримуватимуть за направленням сімейного лікаря.

Нагадаємо, портативний апарат УЗД придбали у рамках проєкту «Громадський бюджет».  Його вартість  600 тисяч гривень. Минулого року  ініціативу "Своєчасна безкоштовна діагностика захворювань – врятоване життя" підтримали майже 400 миргородців і допомогли втілити великий і потрібний проєкт у життя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]