Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували загиблих Героїв
2020-11-21

21 листопада у Миргороді до Дня Гідності і Свободи  відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку загиблим миргородцям у зоні АТО та до могил земляків на алеї Героїв. День Гідності та Свободи об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013-2014 років. З нагоди річниці доленосних подій миргородці  прийшли у сквер Слави та поклали квіти до та пам'ятного знаку героям-землякам, а  потім вшанували їхню пам'ять  біля могил на алеї Героїв. Там  підняли держаний прапор. Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих Героїв  в зоні проведення АТО. Згадали їх імена, схилили голови у скорботі за ними та помолилися за їхній упокій у капличці.

До легіону Небесних Героїв приєдналися наші земляки, патріоти Миргорода: Василь Третецький, Дмитро Коряк, Петро Федоряка, Сергій Никоненко, Володимир Гадлевський, Сергій Зуєнко, Микола Куценко, Максим Ошека, Олександр Тарасенко, Ярослава Никоненко. Вічна пам'ять Героям!

День Гідності та Свободи - свято, встановлене Указом Президента України від 13 листопада 2014 року. "З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…" - йдеться в Указі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]