Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в зоні проведення АТО
2015-11-20

21-е листопада – День Гідності і Свободи. Це свято встановлене у 2014 році Указом Президента України Петра Порошенка з метою відзначення особливої ролі учасників Помаранчевої Революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. У Переддень річниці двох революцій представники влади та громадськості зібралися біля краєзнавчого музею, де встановлено Меморіальну дошку  Героям Небесної Сотні. 

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні проведення АТО. Згадали їх імена, схилили голови у скорботі за ними та поклали квіти до Меморіальної дошки. До легіону Небесної Сотні приєдналися наші земляки, патріоти Миргорода: Василь Третецький, Дмитро Коряк, Петро Федоряка, Сергій Никоненко, Володимир Гадлевський, Сергій Зуєнко, Микола Куценко, Максим Ошека, Олександр Тарасенко.

Цього ж дня на фасаді середньої школи №5 відкрили Меморіальну дошку її випускнику Дмитру Коряку. З нагоди цієї події на подвір"ї закладу відбулася урочиста лінійка. Звертаючись до дітей і дорослих секретар міської ради Наталія Гирка закликали берегти мир і пам’ятати подвиг земляків, які віддали своє життя за мир і незалежність свої батьківщини. На захід завітали і побратими Дмитра. Військові поділилися спогадами про свого товариша. Для них він був світлою і вольовою людиною, надійним другом. Квіти до Меморіальної дошки поклала і мати загиблого бійця. Вона подякувала за увічнення пам'яті її сина.

Фото Володимира Балацького

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]