Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці привітали Україну З Днем народження
2016-08-25

Розпочалося святкування 25-ї річниці Незалежності України урочистостями та святковим концертом у ПК" курорту "Миргород". Загальноміському заходу передувала трансляція історичної події зі столиці – першого параду нової української армії, яку всі охочі могли переглянути в районному будинку культури.

Вітаючи миргородців з 25-ти річчям Незалежності України, міський голова Сергій Соломаха подякував всім патріотам, які відстоюють територіальну цілісність України на Східних рубежах та волонтерам, які підтримують бойовий дух наших захисників, висловив співчуття родинам загиблих та закликав громаду гуртуватися на шляху українського державотворення.

Вітання миргородцям прозвучали і від народного депутата України Павла Кишкаря. Поіменно учасники урочистостей згадали поборників Незалежності та вшанували полеглих Героїв хвилиною мовчання. Потім делегації у складі кращих військовослужбовців Миргородського гарнізону та відмінників освіти поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку та козакові.

Урочистості продовжилися врученням нагород кращим представникам міської громади. За значні особисті заслуги у становленні незалежності України, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність «Відзнакою Президента України — ювілейною медаллю «25 років незалежності України» відзначили двох миргородців: Григорія Семененка - начальника управління економіки і фінансів ПрАТ "Миргородкурорт", депутата Миргородської міської ради чотирьох скликань та Євгенія Луценка - оператора лінії у виробництві харчової продукції 4-го розряду ПАТ "Миргородський завод мінеральних вод", учасника АТО, ветерана війни, учасника бойових дій. Групі миргородці було вручено грамоти Полтавської ОДА та Миргородської міської ради.

Учасники художньої самодіяльності Миргорода представили патріотичну концертну програму.

Продовжилися святкові заходи з нагоди 25- річчя Дня Незалежності України на центральній площі виступом міського духового оркестру ім. І.Шатравки. На площі було організовано виставку дитячих малюнків" Я люблю Україну" та експозицію рушників і вишиванок з фондів миргородських музеїв. Для дітей провели конкурс малюнку на асфальті. А на сцені міста в цей час свій талант дарували вихованці циркової студії "Мрія" та ровесники незалежної України. По завершенню патріотичного концерту відбулася молодіжна дискотека.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]