Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися із земляком, воїном Богданом Надутіком
2023-01-23

23 січня миргородці попрощалися із земляком, вірним воїном України Надутіком Богданом Петровичем. 8 січня 2023 року в жорстокому бою біля міста Соледар Донецької області головний сержант стрілецької роти військової частини А 7015 Богдан Надутік загинув. Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника. Вічна слава Герою! Своїм життям він наблизив нашу перемогу, яка безперечно за нами, бо за нами правда!

Богдан народився 17 грудня 1974 року в місті Кодима Одеської області. Після закінчення 9-ти класів Кодимської школи обрав мирну професію механізатора сільського господарства в місцевому професійно-технічному училищі. Строкова служба у лавах Збройних Сил припала до душі працьовитому і відповідальному хлопцю, і він присвятив свій трудовий шлях захисту держави.  Згодом військова служба привела його в Миргород в Третій територіальний вузол урядового зв’язку. У 2022 році  майстер-сержант держспецзв'язку  Надутік завершив військову кар’єру,  вийшов на заслужений відпочинок в надії більше уваги приділяти  рідним і друзям, жити мирним щасливим життям. Ці плани перекреслила підла війна, розв’язана російським агресором. 22 листопада 2022 року Богдан Петрович став на захист України і виконував бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом на сході держави. Головний сержант стрілецької роти Надутік був прикладом мужності, стійкості та рішучості при виконанні військового обов’язку, користувався повагою і авторитетом серед побратимів.

Слова підтимки рідним та побратимам захисника всиловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій та начальник групи морально–психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Богдан Зубченко.

Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого чоловіка,  батька і сина Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе.

Світла пам'ять Герою!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]