Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися із земляком
2017-12-13

Миргородці попрощалися із загиблим в АТО земляком Олександром Зубченком, який отримав тяжкі поранення на сході України. 27-ми річний боєць української добровольчої армії з позовним "Запал" загинув від мінометного обстрілу 10 грудня.

Олександр Миколайович Зубченко народився 04 червня 1990 року в смт. Диканька Полтавської області. З 1991 року проживав у м. Миргороді, де і пройшло його дитинство.  До 8-го класу навчався в СШ №2, потім в СШ №3. Свою професійну діяльність розпочав з навчання у СПТУ №44, де  здобув і професію за фахом електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування. Після навчання працював в службі охорони, згодом слюсарем по ремонту автомобілів на Миргородському хлібозаводі.

З березня 2017 року служив в українській добровольчій армії. 10 грудня  2017 року загинув  під час мінометного обстрілу с. Мар'їнка. 13 грудня миргородці та бойові побратими провели Олександра Зубченка в останню путь. Поховали його на Алеї Героїв.

На траурній церемонії міський голова Сергій Соломаха висловив щирі співчуття родині загиблого. "Олександр Миколайович з честю виконав військовий і громадянський обов’язок, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Невичерпний патріотизм, непохитний бойовий дух Олександра назавжди залишиться яскравим прикладом. Жорстока, невблаганна смерть забирає кращих — тих, котрі могли ще багато чого зробити і досягти в житті. За четвертий рік неоголошеної війни Миргород втратив шістьох патріотів. Висловлюю щирі співчуття сім’ям, рідним, друзям та всім патріотам України. Вічна пам'ять і слава Героям!"- сказав очільник міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]