Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці підтримали всеукраїнську акцію протесту проти підвищення тарифів на газ та його транспортування
2021-01-15

15 січня жителі Миргородської громади зібрались на центральній площі Миргорода на підтримку всеукраїнської акції протесту проти підвищення тарифів на газ та його транспортування. Це другий тарифний мітинг жителів громади, на якому люди вимагають зниження грабіжницьких комунальних тарифів. Від міської влади з учасниками акції спілкувався Сергій Соломаха. Міський голова  повідомив, що міська влада у межах своєї компетенції добивається від представників держави врегулювання тарифного питання.

  Сергій Соломаха розповів, що напередодні відбулася зустріч представників місцевого самоврядування Полтавщини з Прем'єр-міністром та представником НКРЕКП. Їм було озвучено несправедливість ситуації щодо тарифів за розподіл та транспортування газу для мешканців населених пунктів Полтавщини, на території яких безпосередньо видобувається газ. Наполягали на тому, що для мешканців таких міст і сіл має бути встановлена пільгова ціна. Також міський голова повідомив, що на сесію, яка відбудеться 16 січня, підготовлено звернення депутатів міської ради до керівництва держави щодо невідкладного вжиття комплексних заходів для справедливого врегулювання цін на енергоносії.

Свою точку зору на ситуацію висловили голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської РДА Вікторія Ємець. Очільниці районної ради закликали жителів укрупненого району гуртуватися у спільному відстоюванні інтересів. Також керівники міста і району відповіли на питання учасників акції.

Активісти мітингу та небайдужі громадяни вимагали встановлення справедливих тарифів. Висловилися про те, що якщо не знизяться тарифи, то люди підуть на довгострокове протестування під Верховною Радою України. У мирній акції протесту взяли участь близько 250 осіб.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]