Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці - переможці у змаганнях за кубок України зі спортивного туризму
2015-10-15

Директор Миргородської міської станції юних туристів Ніколаєнко Василь Леонардович разом з однією з найдосвідченіших туристок Полтавщини Дойніковою Анастасією Йосипівною вибороли золоті медалі в туристській естафеті (сумарний залік  із пішохідного, водного та велосипедного туризму) у змаганнях за кубок України зі спортивного туризму серед ветеранів,  які напередодні Всесвітнього дня туризму  проходили в лісовому масиві поблизу села Вакуленці.

 Можливо, в обласному центрі  туризм  і помолодшав, і перевелись ветерани, що навіть радує (не те, що перевелися, а те, що молодшає), та ветеранів Полтавщини на змаганнях представляла лише четвірка миргородців.  Дарма що змагалися ветерани , пристрасті на трасах вирували ще й які, можливо,  кому й бракувало витривалості та компенсували  досвідом, якому позаздрять молодші колеги. Найбільш уперта боротьба на трасах точилася між численними досвідченими асами з Київської та Черкаської областей і міста Києва, які вкупі з нашими земляками, що не пасли задніх, і поділили нагороди  у змаганнях із трьох видів туризму. Крім перемоги в естафеті,  Василь Ніколаєнко показав також кращий результат на особистій дистанції з пішохідного туризму. Екіпаж байдарки в складі миргородців Олександра Козинюка та Галини Поліщук  лише трішки не дістався до призового місця в змаганнях з водного туризму,  вони ж показали кращі результати в області з вело туризму.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]