Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці діляться досвідом щодо поводження з твердими побутовими відходами
2022-02-22

Цього разу до Миргорода приїхали представники чотирьох громад Полтавщини, щоб перейняти досвід  та напрацювання по збору й утилізації твердих побутових відходів. За словами керівника делегації, представника ГО «Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини» Олександра Полупана, у Гребінківській, Пирятинській, Новооржицькій та Чорнухинській громадах нині впроваджують європейські тренди поводження з твердими побутовими відходами. І першим етапом цього міжмуніципального проекту є виявлення несанкціонованих звалищ, їх інвентаризація та вироблення пропозицій щодо їх ліквідації, в  тому числі й обрахування, які кошти і ресурси потрібні для цього.

"Так як ми знаємо, що у вас більше десяти років впроваджується програма роздільного збирання твердих побутових відходів і програма досить успішно себе зарекомендувала на теренах Полтавської області, то сьогодні саме представники цих чотирьох громад ознайомляться з вашими досягненнями, а також, що для таких поїздок важливе – живе спілкування і вирішення питань, які хвилюють на сьогодні ці громади", – розповів Олександр Полупан.

Заступник міського голови Сергій Швайка презентував гостям результати багаторічних напрацювань щодо поводження з твердими побутовими відходами у приватному секторі, багатоквартирних житлових будинках та у сфері комерційної діяльності. Також гості побували на окремих контейнерних майданчиках по роздільному збору сміття та на виробничій базі комунального підприємства «Спецкомунтранс», де отримали вичерпні відповіді на свої запитання. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]