Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородському авіаполку - 75 років
2016-11-25

Історія миргородської авіаційної частини почалася в далекому 1941. 25 листопада був сформований 831-й винищувальний авіаційний полк. Уже 75 років миргородські льотчики з честю і гідністю продовжують історію миргородської авіації. Миргородські пілоти надійно захищають повітряні кордони Миргорода, демонструють вищий пілотаж  та зміцнюють авторитет України на світовій арені.

Військове життя полку – насичене. Льотний склад постійно удосконалюється, щоб бути у повній готовності до захисту повітряного простору країни, бере участь у навчаннях та несе службу в зоні АТО. У різний час з'єднанням командували професіонали: генерали Олександр Титаренко та Леонід Фурса; полковники: Олександр Пелєвін, Микола Кашуба, Василь Мишко, Леонід Резчіков, Володимир Ленець, Юрій Кришталь і Олег Гесь. Нині авіаційний полк в надійних руках полковника Сергія Ялишева. Наразі бригада входить до складу Сил швидкого реагування, несе бойове чергування в системі  Протиповітряної оборони.

Шановні авіатори! Від депутатського корпусу та виконавчого комітету вітаю з 75-ти  річчям полку! Бажаю усім здоров'я, легких злетів і посадок під мирним небом!

З повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]