Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські баскетболісти - переможці обласного турніру з баскетболу 3х3
2021-07-18

17 липня у Миргороді вирувало спортивне свято. На корті у центрі міста та на спортивному майданчику СШ №5 змагалися баскетболісти, які приїхали з різних куточків Полтавщини  на турнір з баскетболу 3х3.  Аматори та професіонали змагалися у кількох вікових категоріях та  упродовж дня радували своїми виступами вболівальників.  Найгучніше слова підтримки лунали місцевим гравцям. Можливо таке емоційне підбадьорювання допомогло нашим баскетболістам перемогти у турнірі.  

У старшій групі (U-17) перемогу у фіналі здобула команда “ШиК”, яка  перемогла команду БК “Петрович” з рахунком 20:8. Переможцем обласного турніру стала також наша команда, тренер Ірина Шавгарова (Миргородська ДЮСШ). "SOUTHERNGENTLEMAN’S"  показали блискучу гру та перемогли "ДДТ" із рахунком 18:15. Кращим гравцем турніру став  Михайло  Мітіріч.

У нагородженні переможців турніру взяли участь: голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, депутат Полтавської обласної ради Олег Діденко, представник Федерації баскетболу України Дмитро Липовцев. Вони вручили баскетболістам медалі та подарунки. Побажали спортсменам подальших успіхів та подякували головному меценату дійства - народному депутату України Олегу Кулінічу.

Після цього відбувся  слем Данк Шоу від  спеціально запрошеної зірки спорту, чемпіона світових данк-контестів, майбутнього учасника Олімпійських ігор в Токіо Вадима Піддубченка "Міллера"  та автограф сесія із зіркою. Ведучий свята -  Віталій Тенк.

А вже сьогодні, 18 липня,  у Миргороді змагатимуться справжні майстри баскетболу. Завершиться свято  концертом  рок-гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ!  

 Фотогалерея заходу 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]